À f r i c a

igår bokade jag och min fin fina pojkvän en resa, en helt annan världsdel, Egypten. Vi ska doppa fötterna i röda havet, snorkla och se alla färgglada koraller och fiskar. Ligga och mysa hela nätterna, kolla solnedgången på stranden, älska i Afrika, äta gott tills vi spyr och bara må allmänt bra!

Helt underbart kommer vi att få det, längtar så. ❤

w h y ?

why does that feeling even exist, and why does the mistakes even exist?

why do you have to try the limits? why do you have to do the bad things?

whats real exist, the real is good, dont try to deny it.

arbetslöshet . . .

åh, jag är redan trött på arbetslösheten.
nu vill jag bara att dem ska ringa och säga att jag kan jobba ett par dagar iallafall.
det är så fruktansvärt drygt när andreaz bara är och jobbar, vill ha ett jobb som matchar hans med tider och så.
men just nu bara ett jobb så jag har något att göra om dagarna, eller en hund eller en bebis.

funny me.

önskar att när man flyttar att det vore som ett the sims spel, att man bara kunnat testa lite olika saker på olika platser.. är nästan sugen på att flytta till ett hus och ha den fina ljusa lantliga stilen. vore så fint.
nu i lägenheten har vi ganska så mörkt, men det är super fint ändå. man vill bara komma ännu mer iordning än vad vi är. fortfarande inte kommit på exakt vad vi ska ha överallt och så. tror jag ska ta i hårdhandskarna och fixa det mesta nu i veckan när andreaz ändå jobbar och man bara går hemma.
stor handlade en massa mat igår också, så känns faktiskt roligare att laga mat nu när man har så mycket att välja mellan, ska bland annat testa att göra en helt egen thairätt, med lite jordnöttssås, nudlar osv.
jag trivs med min fina andreaz, nu längtar man bara efter honom när han är på jobbet.

summer lovin.

med tanke på att sommaren är iprincip över, done, finito och det bara regnar denna tråkiga och gråa dag så ger jag er en glimt om vad min sommar handlat om iallafall.

knappt så man kommer ihåg allt, men har varit väldigt många myskvällar med babe iallafall, malmö här och där, lite jobb, mys med mina bebisar, ett års kalas, ett år med älskling, göteborg, fester och festivaler och massa massa annat!
lovelit.

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0