NYÅR! 🎉

2012-12-31
Idag Àr dagen med stort D! Dagen vi sÀger HejdÄ Ät 2012 och hej till 2013! Dagen vi ska vÀlkomna, fira och va glada för allt man har i livet! Att man fÄr ett helt Är till att spendera!
kommer fira min nyÄr pÄ bÀsta sÀtt, med god middag, goda drinkar, bÀsta vÀnner, sjÀlvklart min Àlskade pojkvÀn, champagne och raketer!
Och bÀst av allt Àr att jag vÀlkomnar ett Är som jag vet redan nu kommer bli det bÀsta nÄgonsin, jag har vÀrldens kanon start iallafall och gÄr allt som planerat har jag ett kanon slut pÄ 2013 ocksÄ! Haha!

Gott nytt Ă„r alla! 🎉

mot Malmö!

Åh vad skönt att fĂ„ komma mer till kĂ€ra Malmö igen. :) sitter pĂ„ tĂ„get med Ă€lskling nu, trötta och snart dags för frulle pĂ„ tĂ„get. Ska mysa omkring i stan lite i hopp om att fĂ„ med sig nĂ„got fint hem, hĂ„ller tummarna hĂ„rt för det! IkvĂ€ll ska vi ut och Ă€ta tre rĂ€tters middag, vi och resten av hela klanen! hoppas att maten Ă€r god sĂ„ man inte gĂ„r och lĂ€ngtar i onödan! Haha!
Imorgon fyller Àlskade rebecca Är och sjÀlvklart blir det kalas, dÀrför vi Àr nere sÄklart! :) och det bjuds alltid pÄ nÄgot gott.

Puss!

Julafton

Ja.. SjÀlvaste julafton och jag ligger för att sova nu. IÄr firar vi den 25 istÀllet och som jag saknat mina systrar Och resten av hela klanen. Imorgon sÄ fÄr jag Àntligen min efterlÀngtade riktiga perfekta julafton! God jul alla fina, fula ocksÄ. :)

Christmas holidays

IgÄr var det julfirande med Svensson familjen och det var hur kul som helst. :) vi körde inte pÄ julmat eller nÄgot igÄr (vilket var skönt, tyckte jag) istÀllet blev det typ som kalkonmiddag, chokladpudding, pannacotta och prpparkaksmuffins! Fina julklappar och lite galenpanna pÄ det sÄ var vi nöjda.
Idag fyller vÀrlden bÀsta morfar Är, den Àlskade mormor&morfar middagen stÄr pÄ schemat och uppesittarkvÀll! :)

The end of the world.

Jaha, vi lever fortfarande! Mayaindianerna kan gÄ och dö om nÄgot, fast det Àr dem vÀl redan?

Har myst runt i snön inne i stan med baby som var ledig idag, nu har jag honom hemma för 2 veckor. :)
Handlat de sista julklapparna nu och allt Àr inslaget. Har börjat göra mig fina inför mina fyra dagars julfirande som börjar imorgon.
Lite mat nu och sen mys framför hjÀlte galan. :)

Dec. 17, 2012

Hej kÀra immunförsvar, ville bara meddela att jag tycker inte riktigt om dig. Lite gör jag, men inte fullt ut.. Varenda mÀnniska i min familj har eller haft krÀksjukan, just nu ligger jag och cassandra och mÄr dÄligt men inga spyor Ànnu. SnÀlla, lÄt oss slippa! Och lÄt fina Andreaz slippa ocksÄ..
Har inte Àtit pÄ hela dagen fÄtt i mig förutom lite vatten. Snart kommer babe hem med lite krÀm till mig sÄ jag fÄr i mig det iallafall. :)

morgonmys!

Ligger kvar i sÀngen och myser med babe! HÄller alla mina tummar och tÄr att jag inte blivit smittad av Staffans krÀksjuka.. Idag stÄr julmusik och bakning pÄ schemat, ska bli sÄÄ mysigt! Ska se om vi ska hem till andreaz mormor ocksÄ som fyllt 80 Är. :)
SlÀnger in en bild pÄ vÄr alldeles egna första julgran!!

fredag igen.

Blev ingen gran för mig och min fina igÄr.. IstÀllet ska vi köpa den direkt efter Andreaz jobb och julpynta den massa fint. :) kommer bli kanon!
Ska snart in till stan med Matilda och hennes mamma för att kolla lite klappar osv.
IkvÀll blir det lite inflyttningsfest och julklappsspelet hos liv och tony. :)
Puss

L U C I A !

Vaknade med ett toppen humör och kÀnns som att dagen kommer bli kanon!
Missade dock lucian imorse, nÄgot jag saknar med högstadiet var nÀr man alltid var med i lucian, gick i skolan och i kyrkan! (Ingen super troende för det) ska mysa i min morgonrock tills babe kommer hem, sen ska vi köra och hÀmta gran och pynta granen hela kvÀllen till julmusik! Blir en bra dag!

Oj

1 advent Àr avklarad, 2 advent Àr avklarad vi nÀrmar oss lucia och pynta julgranen! Det gÄr sÄÄÄÄÄÄ fort till julafton. Och just nu har jag bara en önskning som jag hoppas pÄ, fÄr hÄlla tummarna att jag fÄr den. :)
KÀnns sÄ skönt att ha mycket att se fram emot nu. :)
Blir lite skitsnack med bÀstis nu iallafall.

friday i'm in love!

hej underbara fredag.
imorse hade jag och tjejerna en liten trÀff, cindie och jag skulle klippa varandra och sen klippte jag och fÀrgade antonia, duktiga jag tvÀttar ju samtidigt ocksÄ. kÀnns otroligt skönt med ett rent och frÀsht hÄr igen iallafall. Var uppe och kollade pÄ liv och tonys lÀgenhet ocksÄ, super fin! man blir bara sugen pÄ Àndra om i hela sin egen eller Ànnu "vÀrre" flytta till en annan.. börjar sakna balkong riktigt mycket nu..
pÄ nÄgot konstigt sÀtt har jag Äkt pÄ en sjukdom. eller typ tre kanske? haha! Àr hur hes som helst, huvudvÀrk och förkyld, och nÄgot jÀvligt konstigt har hÀnt med min lÀpp ocksÄ, sjukt störigt... fattar inte vad. men har ju en fet pungkula pÄ lÀppen iallafall! inte ok.. sÄ jag fÄr inga pussar hÀr inte.. :(
ikvÀll ska jag och andreaz bara bestÀlla upp lite pizza, vi ska dega framför finalen i x factor, skruva upp mysfaktorn till 1000 och bara vara med varandra!

Pernilla Wahlgren

Dec. 06, 2012

When you dont know anymore? Who to talk to? Who to cry on? Who skall come up with a sulution! Is it only me? Are we one - one or are we one - one - two - we - us? Tell me baby! Are we geting married? Tell me baby! Are we meant to be? Make me feel baby!

december

har kommit fram till att december mÄnad Àr min favorit mÄnad!
kylan Àr hÀr sÄ man kan gosa med filtar, tÀcken eller en pojkvÀn.
hela lÀgenheten Àr julfin, och jag lÀngtar sÄ till julafton och hoppas bara innerligt att min pojkvÀn kommer att fira med mig, vore sÄ underbart, dÄ hade exakt alla man verkligen tycker om sÄ mycket varit pÄ ett och samma stÀlle tillsammans. sÄ hÄller tummarna för att han verkligen kommer vilja följa med mig.
den 22 ska jag fira med andreaz familj iallafall.
den 23 fyller morfar Är, vi samlas, Àter middag och har uppesittarkvÀll. dock en mindre skara detta Äret.
den 24 Àr vÄr "fejk-jul" iÄr. vi kommer att kolla kalle, Àta julmat och spela spel.
den 25 JULAFTON! iÄr kör vi pÄ american style, vÄr Àlskade traditionella julafton med 6 timmars julklappsöppning, god middag, fika, gröt mitt i natten och min hÀrliga familj!
innan eller efter sÄ ska jag fira jul med matilda och cindie.
lÀngtar Àven till nyÄrsafton som jag tror kommer bli kanon! =) har planerat allt och som det verkar nu kommer vi inte ha annat Àn kul.

u l l a r e d - gekÄs!

mÄste ju bara helt enkelt berÀtta om vÄr helt galna, kaos-ullareds resa!
pÄvÀgen dit sÄ körde vi förbi 6 olyckor pÄ iprincip 3km, helt sjukt! lastbilar över mittrÀcket och personbilar som stod mot oss istÀllet för Ät samma hÄll som vi körde..
vi kom iallafall fram oskadda, shoppade loss, skrattade och var allmÀnt glada och hade hur kul som helst!
alla julklappar blev handlade för min familj, andreaz familj och Àven en massa annat till lÀgenheten och vardagssaker till mig och andreaz! en helnöjd systerskara satte sig lite trötta och fulla med skratt i bilen pÄvÀg hem, vilket var Ànnu vÀrre Àn vÀgen dit! snöade sÄ pass mycket att dem sÀnkt hastigheten frÄn 120 till 60.. alla lastbilar skulle tvunget köra om i 120 ÀndÄ? konstigt nog.. och dÄ gav dem ju oss vÀrsta snö virvelvindarna..
men efter mÄnga timmar i bilen kom vi hem oskadda.

1 advent

Har första adventsmys med min fina pojkvÀn nu! Precis lagat och smaskat pÄ en stek som var helt gudomlig, snart vÀntas lite efterrÀtt och tv!
Är super taggad inför Ullared imorgon med mina fina syskon! BĂ€ttre sĂ€llskap finns inte. Kommer bli kanonkul! Hoppas alla andra stannar hemma.

FörÀlder

För en natt!
Passar min systerdotter över natten och har haft en mysig dag, med tomtebesök, fika, mys och lek! Snart lÀggdags för lilla livet och dÄ fÄr jag och Andreaz pussas lite! Julkalendern vÀntas imorgon, kanske ut i snön beror pÄ hur mycket det Àr annars inne mys och fika! :)
Godnatt

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0