Cat w à l k

Är gjord som modell, så blir catwalken hel dagen idag. Victoria secret fashion show, not.

Bästis och sofies välgörenhetsshow. :)
Önska oss alla lycka till.

Mys

Bakat en massa med Stina idag och nu hos per för film med bästis. :) ciao

Spökgilmer...

ALLVARLIGT!! Spökena har nog definitivt varit hos mig inatt..
Man gillar ju inte slls set man sett från vår lärare evelins syster från det okända..

Malmö

.

girls'night.

vaknade upp med min finaste älskling imorse.
lite träning sen och sen har jag spenderat mesta dels av dagen med min bästis, snart blir det en cornelia & matilda á la delux lyx lyx till middag.
runt åtta tiden så kommer våra andra fina vänner och då är vi redo för en helkväll med massa mys, spel, skratt och skräckis. tur jag har sällskap för natten då, haha!
ne, nu får vi gå och laga lite mat och dö framför temple run.
jag tror nog att vi är dem största nördarna i världen asså, plus att vi har gjort rebecca till en också. haha!
take care.

rådhuskällaren.

matilda har begett sig på äventyr och nu fortsätter våra äventyr.
mot rådhuskällaren för att njuta av en ox,fläsk,kyckling file buffe med massa annat gott.
därefter så är ett hemmakväll besök ett MÅSTE! och sen fortsätter vi även med en hemmakväll, och en massa mysis. ha en trevlig lördag.

saknar dig andreaz.

Morgonträning

s to the p to the rest. sportlov.

bara några timmar att avtjäna på jubbet, sen så är det sportlov.
och det kommer börja så kalasigt bra.
lite mys med min fina pojkvän ikväll.
lördag - träna, kör ner till malmö med bästis, mys med malmöfamilj och bebis, rådhuskällaren, hemmakväll!
söndag - mysa med wille, promenera i hope, BIG BROTHER!
måndag - sista myset och köra hem med bästis igen.
tisdag - no plans, tjejerna kanske.
onsdag - no plans, pojkvänsmys kanske.
torsdag - inte helt säkra planer ännu.
fredag - bowling och lite fest kanske.
lördag - pojkvän
söndag - modell.
kommer bli ett toppen lov, och mest av allt ska jag njuta och bara sova av mig, blir dock säkerligen att jag vänder på dygnet menmen.. lots of love, hugs and kisses.

im so totally in love.

winter is outside

ok.. varför har vintern helt plötsligt kommit nu då? duger det inte på julafton borde den inte vara här nu heller, rules are rules! ett finemang lov väntar på mig och det ska bli så underbart, känner att jag är i stort behov av det. ska ta mig rejäla sovmornar, njuta och bara allmänt mysa omkring och inte göra någonting. men innan det fin förtjänta lovet är det lite jobb imorgon och på fredag sen såå. har sett massvis av nya one tree hill avsnitt och vad mer kan jag säga som ni inte redan vet? JAG ÄR KÄR OCH JAG ÄLSKAR DET! ♥
kanske lite sömn vore inte helt fel nu, tidigt jag vet, men jag är fan trött!
utan en pojkvän också, men jaja!
ciao.

chad michael murray

counting the years is not the same as making the years count. Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moment makes us?

stolt moster

tänk vad konstigt ändå.. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN lille willekillen och nellsan. jag är typ kär, haha! hoppas jag får den kärleken tilll min egna barn också. jag typ saknar "mina bebisar" så fort jag lämnat dem, har miljoner bilder på dem osv.. haha! nej, vilka små finisar! finaste bebisarna i världen. helt seriöst faktiskt, ingen annan bebis är lika söt. jo mina, men den finns inte ännu. hihi. iallafall är jag en sjukt stolt moster att få ha dess fina varelser, dock växer dem alldeles för snabbt.. fler barn snart?

weeeeeeekends. lovelovelove!

vad är bättre än helg? två kunder kvar och sen slutar jag, har kännt mig väldigt kreativ idag. fått rätt på vår dumma sida på facebook så bara gilla oss där, Dannys Studio. har också fixat till våra erbjudande så om jag varit er hade jag passat på att shoppa loss här nu. ska hem och äta god tacos hos mormor och morfar sen med familjen, mysigt! lite bebis mys blir det också, och JAG ÄLSKAR BEBISMYS! sen handlar jag och bästis gottis och satsar på ett greveholm mys, övernattning och annat. we´re like ten again. imorgon är det POJKVÄN på hela schemat, och jag har fått bestämma att vi ska ha ett one tree hill maraton, haha! med en paus då vi ska se melodifestivalen (hans förslag) ........... haha! ha en trevlig helg gott folk, ciao.

studentklänning.

ååh, varje vecka är jag inne på alla möjliga sidor och letar efter en snygg studentklänning. vill inte ha för mycket heller för jag vill ha ett par färgade klackskor, röda, gröna, rosa, gula, blå eller orange. har tre modeller på klänningar i huvudet och jag väntar bara på att jag ska få se något liknande. hittat en ganska enkel, fin och söt 179:- på nelly, men tror jag väntar lite till. har ni några tips?

iphone

var så glad när jag fick iphone för tänkte att då blir det fler bilder på bloggen.. jooovisssst!!!!!! suger att blogga från iphone ju, bilderna går typ aldrig att ladda upp, så blir ju inga bilder ändå.. menmen, jag försöker lite till. häng kvar!

Malmöcity!

Helgen blev inte som jag hoppats men den var inte långt ifrån. Så himla mysig. :) Rebecca lagade toppen goda plankor. Saknar redan Wille, vilken go kille!
Känns tråkigt att åka tillbaka till Bromölla faktiskt.. Men ett leende på läpparna ändå. C i aa o!

Malmö

På tåget påväg till Malmö. :)

i love weekends!

mmmmmmm. min fredag kommer bestå av mys lördag av mys-mys och söndag av mys myser med papsen idag och jag bestämmer vad vi ska göra såklart, måste upp till sjunde våningen och gosa en massa. på lördag kör jag och rebecca till hennes 2:a stora kärlek IKEA och shoppar lite. ska hämta älsklingen vid tåget sen på eftermiddagen och det blir väl lite mys med honom och kanske en kall vinterpromenad på bo01, bada och mysa sen är vi bjudna på middag på sjunde våningen; plankstek a la rebecca. kanske ett litet one tree hill maraton med tanke på att alla är besatta eller ja mest rebecca som tror hon är karaktärerna och tror Dan hemsöker dem. haha! sen bär det åter hem för att städa och träna... ha en toppen helg. lots of love.

- - - -

tjatjotjatjena. på jobbet åter igen, och är allmänt glad och mår utmärkt. havanna fick typ akut kräksjuka där hemma nojjig som man är så mådde jag ju lite illa när jag gick till jobbet.. men hade iprincip det i måndags och tisdags så.. skippar lunchen idag och inväntar nu bästisen som ska komma för en klippningen, sen hem och äta. får sluta tidigare idag så ska gå så fort jag är klar med matilda, så jag hinner äta och sen ta tåget klockan fem. ha en toppen helg framför mig, ritkigt mysigt kommer det vara. pappa skulle egentligen åkt till norge idag men åker imorgon istället så jag hinner träffa honom idag också. samt älskade rebecca, lille willekillen (som är typ stor) och kära mattias.

when the title just dont exist.

jobbat på bra idag och tiden har typ flygit förbi - lite rikare, lite bättre. och ääääntligen har jag betalat uppkörningen. ska ner till banken och sätta in lite pengar också och betal uppskrivningen också, sen är jag så done som man kan bli. men jag fortsätter att dela ut pengar, känns jävligt gott när man jobbat ihop det själv och känner att man verkligen förtjänat det. ska mysa ner mig med älsklingen sen och se ett eller två avsnitt av one tree hill, packa lite inför imorgon och se om jag kan gå en timme tidigare eller inte imorgon. återstår att se! annars ska jag spendera en finemang helg som kommer bli toppen i kära hemstaden, malmö a.k.a bombcity. nej nu får jag cykla ner till banken...... eftersom min d-mma pojkvän tränar så får jag cykla racerfart ner själv, ensam, alone i mörkert...... kisses and hugs.

life

En macka, packa väskan och två timmars träningspass nu.

Resten av dagen är fullspäckad med, hem till mormor och städa. Försöka låna bilen, träffa sömmerskan och kolla mönster osv. Eko med babe. :)

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0