godmorgon tisdag!

så då var det tisdag igen.. och det är så tråkigt att alla tråkiga vardagsrutiner har börjat igen, men jag tänker fortsätta att leva lite flott och göra allt roligt istället! ska snart in till stan med cindie och antonia, käka lite, handla nya strumpbyxor och kolla runt lite ifall där finn något trevligt. ikväll kommer matilda hem och jag är såååå sugen på att ha en liten sleepover med henne så vi kan prata en massa och bara ha en jätte rolig kväll, annars får det bli imorgon helt enkelt. :) ses ska vi iallafall..

puss.

hemma från egypten

egypten var helt underbart.
att få komma till värmen var fantastiskt skönt, glida runt i bikni hela dagarna och lätta klänningar hela kvällarna var kanon!
maten och allt var mycket god, lyxade runt i all inclusive, drinkar, massa buffer.
old market besökte vi också, och där kom jag ju hem med en jimmu choo väska, ett par vita låga converse, ett par blodröda höga converse, en mulberry plånbok, och även tutankamon, tre apor och lite så!
vi är sååååå kanon nöjda över vår resa, och det var helt fantastiskt.

nervös

Har precis sovit några timmar bara och sitter här nu lite nervös. Hoppa allt kommer gå finemang. :) taxin som tar oss till stationen kommer om en timme sen åker vi över till Danmark. :)
Have fun i kalla Sverige så ska vi försöka ha det bra i värmen. :)

Puss

1 dag, eller några timmar kvar.

sitter här hemma i soffan och funderar hela tiden på om det är något jag har glömt att packa ner.. känner mig stressad och en aning nervös. skönt att vi har ett stopp i malmö först så vi kan landa lite, och njuta av en skön kväll i Sverige och Malmö med pappa och syster m. fam där nere innan vi tar tåget till köpenhamn mitt i natten.
det är så mycket blandade känslor, det ska självklart bli så enormt kul och underbart att få åka iväg med min pojkvän helt själv, jag är ju faktiskt ganska så vuxen nu.. innan har jag alltid haft med mig pappa som haft hand om mitt pass, biljett osv.. nu är det jag som tar "pappa-rollen" nu ska jag ha hand om bådas pass, alla pengar, resebiljetten osv. kommer stoppa väskan innanför strumpbyxorna så ingen snor det.. haha!
var nere på apoteket innan och köpte en massa bra saker att ha med sig på resan, såhär välorganiserad jag är har jag fan aldrig varit i hela mitt liv, har helt seriöst tänkt på ALLT! saknas bara nål och tråd ifall jag skulle behöva sy en tå eller två, haha!
ska strax packa ner det allra sista så som schampo, tandbortse och sånt. och snart kommer andreaz hem då ska han få ta en snabb dusch sen springer vi till tåget, och som sagt njuter av de sista timmarna i kalla sverige! det roliga är också att vi ska ta på oss skinnjacka, och "sommarjacka" för att vi inte ska asa på stora vinterjackor och så har det blivit så kallt som -17 här i kära bromölla.. kunde inte planerat bättre gud?
hörs om en vecka.

måndagar är sämst

när man har pojkvän så är söndagar bäst, en hel dag och kväll att bara slappa med varandra, äta gott och mysa till tusen vilket vi gjorde igår också.
denna måndagen är dock sämst... speciellt när jag får sitta hemma och har tråkigt och bara längtar till han kommer hem och när han väl är hemma är han hemma i 20 minuter innan han ska iväg och träna och då får jag längta efter honom igen tills han är hemma vid åtta på kvällen, så drygt!
ska bli så skönt nu när vi kommer börja träna sh'baam då har vi ungefär samma tider.
nu längtar jag bara tills onsdag så vi kan påbörja vår resa som kommer bli så bäst i världen.
sitter hos cassandra nu och fördriver tiden lite iallafall och kommer sitta här tills det bara är en minut tills min pojkvän anländer till lägenheten så jag slipper vara själv. :) haha.
 
 

Hej härliga söndag

Så då var det åter söndag igen.
Håller på att tvätta just nu så vi kan ha rena underkläder med oss, vore trevligt. Haha! Ska till simhallen klockan tre med cassi och min lilla nellie. Sen ska det hem och lagas en god söndags stek och mysa resten av kvällen. Har skrivit färdigt min packlista också kanske på tiden eftersom det bara är fyra dagar tills vi åker. Börjar ändå bli lite nervöst..

Vill säga stort grattis till min fina syster som har stärkt sin kärlek ännu mer med staffan genom en fin förlovning!
nu längtar jag efter ett bröllop, möhippa och fest!

saturday evning, soon!

dock är det inte evning ännu, men det går ju fort.
hade en mysig kväll igår också, kollade på filmen ted och gud vad vi skrattade ändå, riktigt härlig film!
var och köpte god frukost på maxi, och mös lite vid frukostbordet.
nu ligger vi på soffan igen och ska snart klippa andreaz så han blir den granna snygga pojkvännen igen. ;)
ikväll blir det pizza mys och hem till hans syster och micke för att spela spel och byta några skratt med varandra. så vi har en mysig lördag kväll att se fram emot med lite mys med varandra! <3
 

New in home

h e l g

äntligen är det helg? eller?
nej, det är inte som att jag längtar direkt, men det uppskattas ändå alltid med tanke på att då har jag min fina baby hemma två hela dagar, och man kan bara mysa och ha tråkigt tillsammans iallafall.
idag har vi varit och hämtat våra egyptiska pund, snart dags att packa väskorna och åka ju.
ska bli så underbart med tanke på att det snöar utanför fönstert här just nu.
hela veckan har jag gått med träningsvärk och det blev inte bättre igår heller när man körde ett pass zumba och sh'baam, men så värt det och så himla roligt.
har hållt på hela dagen med att städa ut julen ordentligen, fixat upp en massa nya fina saker på väggarna, alla julklappar som man fick i form av ljusstakar och väggdekorer osv.
nu känns allt mycket finare och skönare, och längtar tills våren kommer och vitsipporna börjar ploppa upp här och där.
nej, nu får det nog bli lite kvälls mys med pojkvännen!
 
puss.

Mys faktorn är på

Snacka om att ha träningsvärk..
Ändå gjorde vi världens sämsta träningspass igår, men tydligen gav det resultat. :)
Idag har vi startat mysfaktorn, är hos cassi och fikar nu sen ikväll blir det thaimat, spel och film med mina fina vänner! Måste säga hejdå på ett fint litet sätt innan vi åker.. :) ska bli sååå skönt att komma iväg. :)

9 dagar kvar!

Tiden går så himla fort..
Har hela veckan fullt planerad för att tiden ska gå snabbare och för att jag har fullt upp haha! Satsar hårt på att hitta en praktik denna veckan sen ska fet blir skönt att åka iväg med Andreaz och bara njuta en vecka, inte tänka på något. Bara ha kul och mysigt!
Beger mig snart till coachingen, sen arbetsförmedlingen sen blir det att träna och simma lite! Fullspäckad dag! :)

Puss

MALMÖ

fyfan ja. Malmö levererade och fy fan vad kul vi hade! var först och åt på vagabond som var dödligt gott. :) sen förfesta vi i lägenheten och Janine och hennes kompisar kom. Sen drog vi ut vid halv ett. :) hemma halv sex imorse också i Bromölla, så fick sova med världens bästa!
Idag blir det bakfylle kalas, DET ÄR BÄST! <3

20ÅR

Nu börjar vårt äventyr!
hej och hå bästa vän!

10.44

åh, bara 45 minuter kvar av denna coachingen nu..
sen äntligen ska jag hem, jag och antonia har fixat en massa inför imorgon dagens äventyr också.
skriver tyvärr inte ut något nu med tanke på man vet aldrig vem som läser denna extremt populära bloggen.
men ser iallafall såååå sjukt fram emot imorgon.
ska mysa mycket med min pojkvän nu hela dagen, hem till mormor & morfar för att klippa dem, sen hem till hans mormor för att ge henne sin julklapp och förhoppningsvis fika på lite godsaker.
ska hem och packa allting så jag är väl förberedd sen, och älskade bästis blir 20år idag, så ska hem till henne på middag och sen sova där för att göra hennes dagar lite roligare och lite till det bättre.
grattis världens bästa vän, du är värld så mycket i världen! <3

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0