Julfint

Har gjort julfint i lägenheten så nu är det ännu mer mysfaktor här! Tomtar i varje tum, stjärnor och ljusstakar och min alldeles egna adventssak jag gjort helt själv och är väldigt nöjd faktiskt!
Med julmusik i öronen så funkar allt.
Puss

utomlands!

passar på nu när jag har min dator, är så nöjd med alla (mina tre) resor som jag har gjort än sålänge i mitt liv, och jag längtar så tills vi ska till egypten och uppleva röda havet och den kulturen! håller tummarna för en resa till nästa vinter med pappa, cassi, rebb och familjerna.
därav kommer denna trevliga bildbomd - grekland - spanien - thailand.

everything and nothing

Hallå.
 
denna veckan är helt underbar, har saker att göra varje dag så det är helt underbart!
julen bara närmar sig med stormsteg och jag har kommit fram till att mina favorit månad under hela året är faktiskt december! den innehåller ju ändå allt man bara kan tänka sig, god mat, kärlek, vänner, närhet, fest, gåvor, snö, kallt så man måste kurra ihop sig och mysa med någon, alla är glada och vänner! inga andra månader som har allt det egentligen!
håller iallafall på med att ändra väldigt mycket i lägenheten, dels ska den fan saneras (inte ordagrant fast det borde den göra från alla spindlar, jag älskar lägenheten just för att det inte finns spindlar, men nejdå i vår lägenheten bor tydligen alla jävla idioter!) städas, julpyntas och sen håller jag även på att ändrar om lite på grejerna, små saker som att ändra krukor osv som gör så stor del, vitlaserar hyllorna på toa, skostället och där man hänger ytterkläderna, håller tummarna på att det blir lite ljusare och mycket finare! vill börja ha den romantiska, lantliga och slitna stilen! helst i ett hus dock, men detta får gå. ps. bilderna från igår var på allt ändrat i lägenheten än sålänge!
ser fram emot helgen också, kanske lite nervös ändå fast har inte tänkt på det så mycket!
ska nämligen passa min lilla nelliefis från lördag morgon till söndag eftermiddag! så nu jävlar provar vi på att ha ett barn jag och min fina sambo! kommer gå finemang.
ullared väntas den 3 december med, ska försöka handla alla mina julklappar där för en bra summa, sen blir det även en ullareds tripp den 17 december sen med babe och hans syster så då blir det julklappar för hans del och mer saker till hemmet som man kan behöva, duschdrapperi, lampor och sådant!
sååå, cassandra brukar klaga på att jag skriver så korta inlägg så därför läser inte hon, men denna gången är det väl bara hon som orkar läsa? haha!
såå, med detta sagt så är mitt liv bra iallafall!
50, FEMTIO dagar kvar till egypten med! lots of love.
 
 

New in our apartment

Fixar & donar Fixar & donar Fixar & donar Fixar & donar Fixar & donar!
och såååå nöjd med mina fina resultat!
märks att jag vill börja ändra stil helt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/494665/images/2012/pic_50b3bb11ddf2b31b5d00450d.jpg" class="image">

Nov. 25, 2012

helg snart igen.

tiden går väldigt fort märker jag nu.. redan torsdag och snart är det helg igen. är ju snart julafton för tusan.
har iallafall haft en väldigt bra vecka som förmodligen bara fortsätter att vara bra. var på ekohallen och köpte mitt eget lille plock till en adventsljusstake eller så, hur kul som helst ju! vill bara sätta upp allt nu, och längtar så himla mycket till julen också.
världspremiär på breaking dawn part 2 i tisdags, men vi såg även 1 innan! så spenderade fem timmar på en bio!
ikväll blir det lite soppmys med pojkvän, sen kommer hans mamma och mormor för att säga att grattis i efterskott och fika lite. helgen bjuder nog på fin saker också!

puss!

På schemat

Twilight breaking dawn part 1 & 2!
Förbereder mig för ca 5 timmar på bio, hej sömntut!

Bra dag

Ja men kul... Här sitter jag på coachingen och min dator är i sönder!! Kul, asså mitt liv är på datorn och vad fan ska jag göra! Skulle jag kunna få låna någons dator eller? Är i fett jävla stort behov om ni förstår!!

Ska iallafall till ekohallen och julhandla lite så jag blir på bättre humör! Ikväll eller inatt blir det iallafall bio, twilight world premier! LOVELY!

Skogen

Började dagen med att ligga och dra oss och mysa i sängen, åt en god söndags frukost.
Packade sen med oss varm oboy och fika, körde till näsum och gick till utsiktsplatsen och hade lite picknick!
Vi har ingen mysig farsdag middag så vi gör en mysig par middag istället med köttfärslimpa och äppelpaj till efterrätt! Väntas timmar av mys ikväll!

Puss

Back in b-torn

Haft en underbar vecka i Malmö, med massa mys! Igår fyllde min fina babe 23 år, så en stor plankstek stod på menyn, massa fika, prat, mys och x-factor.
Idag fortsätter vi fika, och fira min babe för han är värd det!

Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/494665/images/2012/pic_509e3854ddf2b338b10013ff.jpg" class="image">

emporia

är nere i mitt kära malmöstad.
har varit och kollat in emporia och lämnat lite CV.
så aktiv som jag är så borde fan jag få ett jobb inom två minuter asså.
igår blev det tacomys hos rebecca och mattias iallafall, twilight filmerna går ju också så att det är ju självklart det som rullas på tv skärmen denna veckan!
saknar min pojke där hemma också, men underbart att få mysa med min andra pojke här nere.
lunchade en god bakad potatis för ett tag sedan, så nu är vi i matkoma och bara vill lägga oss och gosa ett tag.
lite hemmakväll ordagrant får det bli ikväll!
 
puss och kram.

måndag.

och jag är klar med mina 6 veckor på coachingen, och ska nu bara gå 2 dagar i veckan..
så är ett stort steg tillbaka i arbetslösheten..
jag söker så mycket jobb så det knappt är sant, men ändå får man inte ens ett jävla svar från dem!
kan inte typ några tusen få sparken eller typ "försvinna" så jag kan få ett jobb, ta en tidig pension!
iallafall beställde ju min FINA nyårsklänning, ja den kan ju slänga sig i väggen! ful, ful, ful och koooooooooort?
rea också så ja den får väl pryda min vägg istället..
är redan rastlös, och MÅSTE ha ett jobb..
vad ska man göra egentligen? är ute och besöker varenda ställe, perfekt cv och gud vet allt! anstränger mig verkligen, men ingenting hjälper ju! snart får jag väl börja jobba med cassi istället, sätta på mig anticimex ställ, handskar osv... då ska jag nog klara mig!

Slö söndag!

Gud så tråkigt jag har!
Och jävligt slö söndag, vill ha något att göra. Något roligt. Varför är alltid dagarna värst? Kvällarna är liksom piece a cake! Får väl gå en runda med cassi och hoppas på lite nellie mys!
Vill så gärna åka ner till Malmö en vecka typ! Ska nog försöka göra det nu när det är coachingen! Kanske ut och lämna cv på det nya shoppingcentert också! Så kanske jag åker imorgon? Eller? Eller? Eller? får väl se.

Halloween

Helt sjukt bra kväll igår, dansade som aldrig förr, goda drinkar, levde livet!

Allvarligt..

Är jag verkligen så exalterad att jag inte kan sova? Kom igen!
Vaknade vi sju, dock för att jag är cp kissig så fick gå upp vid 8.15 iallafall, nu sitter jag åter i soffan och myser innan coachingen! Hoppas att mitt taggande humör håller sig på topp. :)
För då kommer kvällen bli perfekt!

Ps. Bjuder på ganska så fina bilder, men lite förhandssmak på sår jag testat sminka!

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/494665/images/2012/pic_50937735e087c36939fbfa11.jpg" class="image">

halloween

igår var det den officiella halloween dagen, när man går bus eller godis.
som tur var fick vi ingen vid vår dörr iallafall.
är riktigt super taggad inför imorgon, och allt är förberett också.
kläderna ligger framme, övat på att sminka sår, blodet är köpt och jag är på topp!
ska även sminka och fixa andreaz som ska ha gud vet allt, lösnäsa och en massa med modelleringsvax, så får se hur det kommer att sluta, haha!
kommer bli riktigt kul iallafall.

Höstbomb!

Sleepy

Gud vad jobbigt.. Har haft problem med att sova dessa dagarna jag varit sjuk och verkligen kunnat ha sovmorgon.. Drygt! Men är ju inte uppe allt för tidigt! Vid 9.45 har jag en tid hos tandläkaren, vad jag hatar sånt. Och jag hatar att jag måste betala, med vad ska jag betala? Kottar eller! Blir så arg på sånt, människan som kom på världen, samhället osv kunde ju fan kommit på det så att allt funka! Alla haft jobb, mindre priser osv! Har en bra dag framför mig iallafall, och längtar ihjäl tills imorgon. Som ett litet barn längtar till julafton! (Gör jag dock det också, hehe!)

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0