nervös eller nervös?

en liten halv bakis-söndag är goa!
en skön sovmorgon först iallafall, att bara ligga och gosa i sängen med älsklingen. en god frukost och lite slapp på soffan så mår man som kungen sen ju. gick en runda i kylan och sen åkte vi till älklingens farmor och farfar på söndags middag, en mumsig stek stod på menyn och det var hur gott och trevligt som helst.
nu efter en varm och härlig dusch så ska vi mysa till johan falk (andreaz som har fått mig att gilla johan falk, hehe) med lite ostbricka.
imorgon börjar jag min praktik, och jag är ju självklart så nervös..
inför så många olika saker också, hatar att man ska behöva känna så, men det är kanske ganska normalt ändå? när saker är nya, man vet inte vad man ska göra, hur, när, tider, personer och allt, men hallå? JAG KAN JU FAKTISKT INTE VETA DET NU! ellerhur?
dem måste ju lära mig innan dem kan klaga, så måste det vara!?
jag håller tummarna för att jag kommer stormtrivas, må bra och lära mig mycket saker.

nu, mys mode - ON!

weeeeekend

åh, äntligen helg.
älskar helger, helg är det bästa!
har så många olika bollar som ligger i luften om helgen så vet inte riktigt vad som händer. ikväll är det iallafall middag hos mormor&morfar, sen ska vi till andreaz syster och slappa lite.
imorgon är det allt mellan, fest, utång, mys med pojkvän, tjejkväll med pizza, mina alternativ för lördagen så får se vilket som är mest lockande imorgon.

världens bästa

så är det...
Jag har världens bästa pojkvän!
Fick en jätte stor bukett, hemlevererade med världens finaste kort av min älskade pojkvän, är så lycklig jag har honom. <3

begravningen igår.

https://cdn2.cdnme.se/494665/7-3/pic_511b7294ddf2b345b7c4c9fc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/494665/7-3/pic_511b7298e087c31e20b7701f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/494665/7-3/pic_511b72bb9606ee7cb7a4aeb7.jpg" class="image">

You have to work hard

Precis gjort lite zumba i lägenheten, känner att jag har en dålig vecka på g! Har ingenting att göra och är så rastlös hela tiden.
Blir snart lite lunch och fortsatt med slappe idag, träning ikväll.
Imorgon ska jag äntligen på möte om praktik så nu håller vi tummarna för att jag kommer få något. :) vore skönt att få tillbaka sitt liv, få n vardag igen. :)
Imorgon är det även alla hjärtans dag, har ni några planer?
Jag har massa planer för min man, han är värd allt i världen. <3

en dag att klä sig i svart..

sååå. nu var mitt malmö mys över, har myst massa med älskade wille, och nästa gång jag åker ner är för att hälsa på den nyfödda bebisen, så spännande! :)
nu ska vi göra vid oss för att bege oss mot begravning, tror det blir en fin ceremoni.
sen ikväll kommer jag äntligen hem till min fin fina pojkvän.
att man kan sakna så mycket efter bara två dagar ifrån varandra ändå, då vet man att det finns kärlek iallafall! :)

over and out

worky friday

jobbar och sliter..
efter lite god frukost, dammsugning och en dusch gick jag hem till mormor&morfar en runda för att hjälpa henne med outfiten inför begravningen.. en runda till maxi, och hem för att slabba golven, diska, rengjort spis och ugn, lite filmtittande för mig och nu väntar jag dem ynka sista minuterna på min fina man! väskan är packad och redo inför imorgon också, skönt!

ska mysa med lite god tacos ikväll, har även gjort mango och passionfrukts mouss till efterrätt och sen blir det gottis till en skräckis ikväll, the cabin in the woods!
får hoppas den är bra fastän jag hört att den inte ska vara det, men vi båda blev sugna på den av en "dokumentär" på tv och för att jesse williams är med, hallå hottie!

snart helg.

Fredag
tycker så synd om min älskling, när tårarna bara rinner på honom för att han är så pass förkyld!
men imorgon är det äntligen fredag så vi har bestämt oss för att ha en myskväll bara.
en efterlängtad tacos middag för min del, lite gottis och en skräckis står på vårat schema.
 
Lördag
på lördag packara jag den stora väskan.. vi åker nämligen till malmö för att kolla på hockey och ha en trevlig lördag och söndag där iallafall! sen ska alla andra åka hem medans jag stannar kvar ett par dagar för att dels mysa med mina fina nere i malmö och även gå på något så tråkigt som en begravning..
 
såååå. nu väntas bara en toppen helg och en toppen början på veckan iallafall..
puss och hej!
 

but hello.

sitter på coa*h*ngen och har så otroligt tråkigt, har gjort allt du kan tänka dig att man kan göra på en dator.. letat en massa jobb, kollat resor, kollar spa, läst bloggar, bloggar själv, kollat kläder, allt vill säga!
ska snart gå hem och laga lite mat hade jag tänkt, tycker jag att jag förtjänar nu! sen blir det att klippa mamma och Håkan, därefter väntas kalas för Micke, ska bli trevligt! :)

en hel helg.

tiden går ju så snabbt, man hinner inte blogga och man har ingen riktig lust heller.. har iallafall varit en kanon helg, eller en vecka snarare sagt. matilda kom hem och vi har haft så mycket att prata om, vi hade en riktig gammal hederlig sleepover, och så mycket vi skrattade. kändes så kul med när matilda själv säger: åh, så här mycket har jag inte skrattat på länge.
märks att vi behöver varandra i våra liv, min kära bästis!
i fredes så var det iallafall fest på tal om annat, var kanon kul.
dagen efter är ju aldrig lika roligt, ulrik har inte förstått att jag har dumpat honom så ibland är han hos mig på mornarna ändå...
i lördags så åt vi god pizza som inger hade gjort, var där och bytte ett par ord och som alltid är det så himla trevligt med andreaz familj. på kvällen gick vi till cassi och staffan, där även rebecca och mattias var, smygtittade lite på melodifestivalen som hade premiär och sen spelade vi lite spel, hissa & dissa och med andra ord, hur roligt som helst hade vi! ibland visste man allt om varandra och ibland kunde man inte ens tro att vissa av oss var syskon och vissa var tillsammans! :)
idag har vi haft en helt okej söndag med lite shopping, god middag och nu en kvällsfilm och varsin våffla.

så nu säger vi godnatt, puss!

corneliak

corneliaklint!

RSS 2.0